top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Cheshire

This project originally took the form of half the house you see today. The final competed project is the result from the second scheme that was produced as well as many iterations along the way. The first version included remodelling and extensions to the right half of the building which previously existed as two semi detached properties.  

 

We  had the privilege of preparing the working drawings for the first scheme whilst employed at Calderpeel Architects before it evolved into the finished project in the photos you see here. 

Involvement included developed design solutions, management through the planning process and a full working drawing package.

private client

Imagery courtesy of Calderpeel Architects

Our Terms

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2022 by Elements Architectural Studio. All rights reserved.

bottom of page